Estetska i antiaging medicina nam iz godine u godinu, donose sve veći broj procedura i tretmana koji omogućavaju da koža ostane zdrava i podmlađena, a zadovoljstvo svojim izgledom, sve veće. Estetski i antiaging tretmani su postali uobičajeni način za očuvanje prirodnog i lepog izgleda.

U Poliklinici Smart Med rešavamo probleme sa celulitom, mišićnim tonusom, opuštenom kožom, mršavljenjem, ... Sve terapije rade isključivo doktori specijalisti kvalifikovani za estetske procedure, uz primenu materijala proverenog kvaliteta.

Tretmani

  • Fileri za usne i lice - Uvećanje usana i elimminacija bora hijaluronom i botoksom
  • Hijaluron i botoks - Za bore na čelu i oko očiju, a koriste se i za podizanje obrva
  • Mezoterapija i mezoniti - Mezoterapija lica je vrlo efikasna medicinska procedura, kojom se u središnje delove kože tankim iglama ubrizgavaju različiti kokteli aktivnih supstanci poput vitamina, aminokiselina, minerala. Ovom procedurom rešavaju se problemi kao što je smanjen tonus, “viseći” obrazi, sitne bore, podvaljak. Popravlja se celokupan izgled kože lica, a pogodna je i za kožu pušača, protiv akni, masne i seboroične kože i one oštećene sunčanjem.Ova procedura popravlja mikrocirkulaciju, povećavajući protok krvi kroz kožu, ima jak antioksidansni efekat i stimuliše produkciju sopstvenog kolagena i hijaluronske kiseline.
  • PRP krvna plazma lica - PRP terapija predstavlja tretman kod kojeg se koristi krvna plazma bogata trombocitima, koja u sebi sadrži faktore rasta i druge supstance koje aktivno učestvuju u obnavljanju tkiva i ćelija i poboljšavaju elastičnost i volumen ćelija kože lica. Tretman se koristi kod: Smanjenje bora oko očiju, Smanjenje pušačkih bora Uklanjanje ožiljaka od akni Uklanjanje nazolabijalnih bora Lifting lica
  • Anticelulit tretmani